Bărbat mort în pridvorul bisericii, la Bosanci, după o înmormântare. S-a întâmplat sâmbătă seară.

Caz șocant, la Bosanci, unde polițiștii au fost sesizați sâmbătă seară despre un bărbat mort în pridvorul bisericii. Este vorba despre un localnic de 62 de ani, care s-a probușit fără suflare la intrarea în Biserica din zona deal a comunei Bosanci.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că bărbatul de 62 de ani a participat la o înmormântare, după care s-a dus la Biserica ,,Adormirea Maicii Domului”. Acolo i s-a făcut rău și a căzut chiar în pridvorul bisericii. La fața locului s-a deplasat o ambulanță. Medicii au efectuat minute în șir manevre de resuscitare, însă fără nici un rezultat, constatând decesul pacientului.

Din verificări a mai rezultat faptul că acest bărbat mort în pridvorul bisericii decedată era cunoscută ca fiind o persoană ce consuma adesea băuturi alcoolice, era înscris la medic de familie, însă în ultimii ani nu a fost la nici un consult medical. În urma examinării cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost ridicat de Serviciul pompe funebre Efemer și transportat la Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii. Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here