Bărbat din Burla, mort într-o explozie urmată de incendiu. S-a întâmplat miercuri dimineață. Un vecin a văzut ieșind fum din casa bărbatului de 58 de ani și a intrat în locuință

Vecinul l-a găsit pe proprietar într-un dormitor al locuinței, în stare de inconștiență, iar în interior ardeau mai multe bunuri. Imediat l-a tras pe vecinul său în altă încăpere și a stins focul. La câteva minute a sosit acasă și fiica bărbatului, care împreună cu prietenul său l-au transportat la Spitalul Muncipal Rădăuți. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el și au declarat decesul după ce au efectiat manevre de resuscitare. Pacientul avea: traumatism cranio-facial sever prin explozie, incompatibil cu viața și arsuri de gradul 3 și 4 la nivelul capului, gâtului și căilor respiratorii superioare.
Polițiștii au efectuat cercetări și au stabilit că în locuința defunctului a avut loc o explozie urmată de incendiu.
Bărbatul efectua lucrări de reparații într-o încăpere a locuinței, folosind mai multe scule electrice. Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că, un cablu timp prelungitor și priza din acea încăpere, prezentau urme ale unei explozii, de asemenea s-au descoperit mai multe urme a unor obiecte care au ars.
Urmează a se efectua necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauzelel decesului.
Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here