Intervenție a salvamontiștilor pentru recuperarea unui bărbat mort sub tractorul pe care îl conducea, pe munte. La Dorna Arini, în satul Rusca, s-a petrecut joi un grav accident rutier în urma căruia un tractorist a ajuns sub utilaj.

Bărbat mort după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat pe un drum forestier. Acesta plecase împreună cu un cunoscut pentru a strânge lemne de foc.

În timp ce se deplasau spre locul numit ,,Piciorul lung”, pe un drum forestier nedestinat circulației publice, tractoristul a efectuat manevra de întoarcere. Din cauza terenului accidentat și în pantă, el a pierdut controlul asupra tractorului forestier și a alunecat sub vehicul, pe versant. Amicul șoferului de 71 de ani a scăzpat fără leziuni după ce a sărit din tractor în ultima clipă.
Utilajul forestier s-a răsturnat iar tractoristul a fost prins sub el și a murit pe loc.

Pasagerul salvat din tractor a sunat la 112 și a cerut ajutor. Având în vedere locul producerii evenimentului, respectiv teren greu accesibil, pentru recuperarea cadavrului a fost solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Salvamont Vatra Dornei. Aceștia l-au coborât de pe munte cu targa pe bărbatul decedat și l-au dus într-0 zonă în care era acces auto.

În cauză polițiștii fac cercetări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here