Bărbat prins conducând un ATV în stare de ebrietate și fără permis, după un apel la 112. Acesta s-a ales cu dosat penal.

Joi noapte, la ora 23.55, polițiștii de la Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană conduce un ATV sub influența băuturilor alcoolice, pe DN 29A, de pe raza satului Șerbănești, comuna Zvoriștea, și se îndreaptă spre comuna Adâncata.

Polițiștii s-au deplasat pe teren și au identificat ATV-ul, care nu avea montate plăcuțele de înregistrare/înmatriculare.

La volanul ATV-ului a fost identificat un bărbat din satul Nicani, comuna Zamostea.

Din cauza faptului că acesta mirosea puternic a alcool s-a procedat la testarea lui cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare s-a procedat la conducerea bărbatului la secția de poliție din Adâncata, unde au fost efectuate verificări în bazele de date și s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Ulterior individul a fost condus la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean de Urgență Suceava, unde i-au fost recoltate două mostre biologie de sânge în vederea stabilirii cu exactitatea a alcoolemiei, prima la orele 01.20, iar cea de a doua probă la orele 02.20.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de „conducerea unui vehicul sub inflența alcoolului sau a altor substanțe”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”,  și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.