polițiști, sursă foto România Liberă

Bărbat scos din mâna nevestei de poliţişti. A vrut să îl opărească şi omul a sunat la 112. În final acesta a obţinut ordin de protecţie împotriva femeii agresive.

Bărbat scos din mâna nevestei de poliţişti după ce între cei doi soţi a izbucnit un conflict spontan. Apelantul, în vârstă de 48 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a reclamat că soția sa, de 40 de ani, provoacă scandal și sare la bătaie.

La sfârșitul anului 2020, bărbatul a formulat plângere penală fața de soția sa pentru comiterea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, în cauză fiind înregistrat dosar penal.

Vineri, în timp ce se aflau la domiciliu, între cei doi a izbucnit un conflict verbal, iar pe acest fond soția a încercat să îl opărească pe soţ cu apă fiartă. Omul a reuşit însă să pună mâna pe mobil şi să ceară ajutor.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, constatându-se existența unui risc iminent asupra victimei.

Ordinul de protecție provizoriu a fost emis la data de 15.01.2021 și este valabil 5 zile.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here