Bătaie cu pietre între iubiți și mașină avariată în timpul scandalului. Incidenetul s-a petrecut la Baia, sâmbătă după-amiază, și a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

Sâmbătă, la orele 13.51, Secția nr. 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 20 ani, din comuna Baia, despre faptul că, a fost lovită de fostul concubin.

La rândul său, bărbatul de 24 de ani a sunat la 112 și a reclamat că fosta concubină i-a aruncat cu pietre în mașină și a produs avarii.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, i-au despărțit pe cei doi, după care i-au audiat.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în timp ce se aflau pe strada Învățător Gavrilescu din Baia, cei doi s-au luat la ceartă pe fondul geloziei.

Nervoasă, femeie a luat o piatră și a spart luneta autoturismului Dacia al concubinului iar ulterior a aruncat cu o piatră în bărbat, acesta suferind leziuni în zona spatelui.

Ambii au depus plângeri, declarând că au fost agresați. Au fost completate două formulare de evaluare a riscului, nefiind constatat risc iminent pentru nici una din părţile implicate, acestea nedorind emiterea unui ordin de protecție

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de ,,violenţa în familie” și „distrugere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.