În urma conflictului un localnic de 37 de ani a ajuns la spital.
În cursul zilei de marți, în urma unui apel 112, s-a sesizat despre faptul că pe strada Oborului, din orașul Gura Humorului, un bărbat de 37 ani, localnic, sare la bătaie.
La fața locului a fost identificată apelanta, o femeie de 43 ani, localnică, care a declarat că a fost agresată fizic și verbal de către vecinul ei.
La fața locului a fost identificat și concubinul acesteia un bărbat de 40 ani, cu domiciliul în județul Prahova. Acesta aflând că femeia a fost agresată a intrat în apartamentul bărbatului de 37 de ani și l-a lovit.
La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței, care l-a transportat pe cel lovit la Spitalul Orășenesc Gura Humorului. În momentul în care a ajuns la spital, victima a refuzat să se prezinte la Camera de Gardă în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Acesteia i s-a adus la cunoștință faptul că poate depune plângere în termen de 90 de zile împotriva lui agresorului pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
Femeia și concubinul acesteia au fost conduși la sediul Poliției Orașului Gura Humorului în vederea continuării verificărilor. Femeia a depus plângere împotriva vecinului său pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here