Un bătrân din Ipotești găsit mort în casă de vecinii care nu îl mai văzuseră de 5 zile. Vecinii au intrat în casa bărbatului de 70 de ani convinși că s-a întâmplat ceva rău cu acesta.

Luni, la ora 14.00, Secţia 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a fost sesizată telefonic de o femeie că un localnic de 70 ani a fost găsit decedat la domiciliul său din satul Tișăuți, comuna Ipotești, județul Suceava.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul găsit fără suflare  locuia singur în locuința proprietate din satul Tișăuți, comuna Ipotești, și era cunoscut ca o persoană care consuma în mod exagerat băuturi alcoolice.

Acesta nu avea familie sau rude apropiate și vecinii au văzut în locuința sa lumina aprinsă în data de 18 ianuarie, ar apoi bărbatul nu a mai fost văzut prin curte sau prin localitate.

Luni, 23 ianuarie, vecinii au mers la locuința acestuia și, întrucât ușa de acces în casă era descuiată, au intrat și l-au găsit pe bărbat în stare de inconștiență, căzut lângă pat.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava,  care a constatat decesul bărbatului de 70 de ani,.

Cu ocazia cercetării la fața locului și a examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență sau alte mijloace de probă care să creeze suspiciuni de comitere a unei infracțiuni.

S-a dispus efectuarea necropsiei cadavrului pentru stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.