medicină legală

Bătrân găsit mort în casă după ce femeia de serviciu a dat alarma că miroase urât pe casa scării. Este vorba despre un sucevean de 79 de ani.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată marți după amiază de către o suceveancă despre un bărbat găsit mort în casă, în apartamentul său situat în municipiul Suceava, strada Leca Morariu.

La fața locului au ajuns polițiștii care au aflat că bătrânul locuia singur de aproximativ 2 ani.

Fiind audiată, apelanta la 112 a relatat faptul că marți, femeia de serviciu i-a adus la cunoștință că în timp ce făcea curat pe casa scării blocului de pe strada Prof Leca Morariu a sesizat un miros urât, înțepător.

Știindu-l pe proprietar și cunoscând despre el că este o persoană în vârstă care prin luna ianuarie 2021 a suferit o intervenție chirurgicală, femeia a bănuit că este posibil să fi decedat, motiv pentru care a solicitat intervenția unui echipaj SMURD.

Echipajul sosit la fața locului a pătruns în apartament prin escaladarea ferestrei apartamentului situat la etajul trei al imobilului, ușa locuinței fiind găsită în poziția închis-asigurat cu cheile în interiorul yalei, pe interioară a locuinței.

Personalul medical a constat decesul bărbatului și a concluzionat că decesul s-a produs în urmă cu câteva zile.

Cadavrul a fost preluat de un echipaj aparținând Efemer și transportat la morga Spitalului Județean Suceava.

În cauză s-a întocmi dosar penal sub aspectul comiterii faptei de ”ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here