sursă foto Ziarul Incomod

Bătrân tâlhărit de o tânără care i-a cerut de mâncare. Suceveanului de 86 de ani i s-a făcut milă de tânăra de etnie rromă și chiar a mers la bucătărie să îi pregătească un pachet de mâncare.

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112, luni după miază, de un bătrân tâlhărit de o tânără care i-a cerut de mâncare.

Bătrânelul locuiește singur și, la dada de 23 noiembrie, în jurul orelor 15.00, a ieşit afară pentru a duce gunoiul. Chiar în momentul în care se întorcea spre locuinţă, în faţa scării blocului, acesta a fost abordat de o tânără de etnie rromă, care i-a cerut de mâncare.

Bărbatului i s-a făcut milă de tânătă, așa că i-a spus că îi pregătește un pachețel, în timp ce ea să îl aștepte pe holul scării blocului. Persoana vătămată a intrat în locuinţă dar a lăsat uşa de la intrare întredeschisă. El a mers la bucătărie pentru a pregăti pachetul cu mâncare.

Bătrânelul a ieșit în fața ușii apartamentului și i-a înmânat femeii pachetul pregătit după care aceasta a plecat.

La aproximativ o oră distanță, bătrânelul și-a dat seama că din locuinţă îi lipseşte portofelul în care se afla suma de 180 lei precum şi cartea de identitate, permisul de conducere, cadrul de sănătate şi alte înscrisuri. El a sunat imediat la poliție.

Valoarea prejudiciului creat se ridică la suma de 500 lei, au stabilit oamenii legii.

În cauză s-a întocmit în cauză dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here