bătrână
sursă foto Actualitatea Satmareană

Clipe de coșmar pentru o bătrânică. Aceasta a fost agresată de noră. O femeie în vârstă de 73 de ani din comuna Hânțești a depus plângere la poliție după ce a fost bătută de către nora sa – o femeie în vârstă de 45 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii au stabilit că victima locuiește pe raza satului Berești. La aproximativ 300 metri de locuința acesteia stă fiul ei, care de asemenea locuiește singur, după ce soția lui a plecat de la domiciliu. 

În cursul zilei de luni, femeia de 45 de ani a venit la locuinț soțului, iar după ce au stat de vorbă a plecat spre municipiul Suceava, unde locuiește împreună cu o fiică.

În timp ce se deplasa cu autoturismul spre municipiul Suceava, femeia a trecut prin fața locuinței soacrei sale, observând-o pe aceasta pe o bancă în fața casei.

Nora a oprit autoturismul, a coborât și a început să discute cu soacra sa. Cele două s-au luat la ceartă iar femeia de 45 de ani și-a lovit soacra de câteva ori peste corp. Victima a sunat la 112 și a sesizat cele petrecute.

Soacra a depus plângere față de nora sa sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.