medicină legală

Bătrână moartă după ce încăperea în care dormea a luat foc de la sobă. Femeia, în vârstă de 85 de ani, a fost găsită fără suflare de o nepoată.

Polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, marți dimineață, despre un incendiu produs la o locuință din Dumbrăveni și despre o bătrână moartă.

Este vorba despre o bătrânică ce locuia singură și care era ajutată la treburile gospodărești de un nepot și o nepoată. Luni seară, în jurul orelor 19.00,nepoata a fost la mătușa sa, ocazie cu care i-a făcut focul în soba de teracotă și i-a adus lemne, pe care le-a depozitat într-o lada lângă sobă. După aceea, tânăra a plecat.

Marți dimineață, când nepoata a venit la mătușa sa, a observat ușa și pereții camerei afumați, urme de foc lângă sobă și pe pat, iar pe bătrână în pat, posibil decedată.

La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a constatat decesul bătrânei. Au fost solicitați pompierii din cadrul I.S.U. Suceava, care au stabilit că a fost vorba despre un incendiu provocat de efectul termic a sobei de teracotă, prin acumulare de căldură, aprinzându-se mai multe materiale textile aflate în proximitate.

În urma efectuării cercetării la fața locului nu au fost constatate suspiciuni privind decesul.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here