Un bărbat de 28 de ani, din comuna Marginea, a fost reținut pentru 24 de ore după ce beat fiind și fără permis a acroșat un autoturism parcat. Acesta se afla sub control judiciar, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că, pe raza comunei Marginea s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat în fața unui imobil din zona denumită popular „Satu Nou” un autoturism parcat ce prezenta avarii și pe proprietarul acestuia, care a declarat faptul că, a auzit un zgomot afară, iar când a ieșit a observat cum un autoturism i-a acroșat mașina, dar a plecat de la fața locului, însă, a găsit o plăcuță cu numărul de înmatriculare.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în tamponare a fost condus de un localnic de 28 de ani, identificat la domiciliu, care a recunoscut faptul că, la duminică, în jurul orei 17.30, a condus autoturismul din municipiul Rădăuți către comuna Marginea, iar pe drum a acroșat un autoturism parcat, însă nu a oprit, deoarece a consumat băuturi alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto și se află sub control judiciar până la 16.03.2020, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Totodată, bărbatul de 28 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here