foto arhivă, accident bicicletă

Biciclistă beată ajunsă rănită la spital. Ea spune că a fost lovită de o mașină. Accidentul s-ar fi petrecut luni seară, la Mihoveni, comuna Șcheia. Polițiștii fac cercetări dar spun că este posibil și ca femeia de 48 de ani să fi căzut de pe bicicletă și să se fi rănit.

Polițiștii fac cercetări cu privire la o biciclistă beată ce susține că a fost lovită de o mașină iar șoferul a fugit de la fața locului. Autoturismul a fost găsit, după căutări, la Gura Humorului.

Femeia, din comuna Fântânele, a fost transportată de către echipajul unei ambulanțe la Spitalul Județean de Urgență. Acolo persoana vătămată a declarat faptul că a fost lovită de un autovehicul, iar conducătorul acestuia a plecat de la fața locului.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat și ulterior i s-a prelevat o probă biologică de sânge necesară în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetările efectuate de polițiști, au fost identificate două persoane de sex masculin, apropiați ai numitei Ciobanu Adriana, aflați și ei sub influența băuturilor alcoolice, care au indicat faptul că șoferul implicat în accident este un bărbat de 70 ani, domiciliat în proximitatea locului producerii accidentului, respectiv în Mihoveni.

S-a procedat la examinarea autoturismului marca Dacia Logan, după ce a fost identificat la Gura Humorului. De asemenea, proprietarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 și i s-a prelevat o mostră biologică de sânge necesară în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, în urma cercetărilor, s-a stabilit că fiul bătrânului, un bărbat de 43 ani, din sat Mioveni, folosise mașina.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 și ulterior i s-a prelevat o mostră biologică de sânge necesară în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here