Scandal cu polițiștii care l-au prins beat la volan, făcut de un bosâncean de 63 de ani. Luni seară, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul Rutier și au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Parcului, în municipiul Suceava, un conducător auto, posibil sub influența băuturilor alcoolice, se deplasează sinuos. Un echipaj de poliție s-a deplasat la locul indicat, unde a identificat autoturismul marca Mercedes oprit în intersecția cu DC69 (drumul de acces spre Cetatea de Scaun a Sucevei ).
S-a procedat la legitimarea șoferului, ocazie cu care aceasta a devenit agresiv verbal. Bosânceanu a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost solicitat sprijin din partea celorlalte patrule aflate pe raza municipiului Suceava. După sosirea celorlalte patrule, s-a reușit imobilizarea și încătuțarea persoanei respective, după care s-a stabilit și identitatea ei.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat. Având în vedere cele de mai sus, individul în cauză a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost prelevate două de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de îmbibaţie alcoolică în sânge.
S-a întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here