La Bosanci se asfaltează drumurile, se fac pavaje pietonale și sensuri giratorii, cu bani din bugetul Primăriei. Semn că omul sfințește locul și că primarul Neculai Miron are ambiții mari pentru Bosanci stau cele nouă șantiere deschise în prezent în localitate.

Se lucrează pe DC 70A, un drum important, unde se fac trotuare pentru pietoni și se asfaltează iar în intersecția din zonă va fi amplasat un sens giratoriu, în cadrul unui proiect de 3,3 milioane lei.

Se amenajează trotuare pe mai multe străzi iar primarul Neculai Miron ne explică faptul că aceste pavaje pietonale erau o necesitate în condițiile în care trec școlari și copii în zonă în fiecare zi și erau expuși unor riscuri (vezi declarații video).

De asemenea, urmează să fie amenajate parcări în fața a două biserici din localitate.

Tot cu bani de la bugetul propriu se derulează un alt proiect de asfaltări, pe mai multe străzi: Constantin Brâncoveanu, Cojocarului, Arcașului – până la strada Nicolae Labiș.

În zonele în care sunt alunecări de teren sau izvoare de apă sunt făcute rigole.

Și aici lucrările sunt în toi iar primarul de Bosanci merge aproape zilnic pe teren pentru a verifica șantierele și pentru a discuta cu localnicii dar și cu constructorii.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.