Supărat de semnalul slab la internet, un sucevean a ieșit cu toporul pe casa scării și a tăiat cabluri la întâmplare. Este isprava unui bărbat de 43 de ani, care a tăiat de pe casa scării cabluri electrice, de internet și de televiziune.

Polițiștii au fost chemați să intervină într-un caz mai puțin obișnuit, în municipiul Suceava. Un bărbat supărat că nu are internet a ieșit cu toporul pe casa scării și a tăiat cablurile de pe un palier întreg, până când o vecină disperată a sunat la 112.

 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că fuseseră tăiate toate cablurile situate la etajul întâi al clădirii respective.

Conform IPJ Suceava, cablurile secționate asigurau alimentarea cu energie electrică, semnal de internet și televiziune pentru apartamentele de pe palierul respectiv.

 

 

Bărbatul supărat s-a refugiat în apartamentul său iar pentru scoaterea lui din imobil au intervenit trei echipaje de poliție.

Agenții ajunși la fața locului au intrat cu forța în apartamentul acestuia, reușind extragerea si încătușarea persoanei recalcitrante.

Ulterior, acesta a fost transportat la UPU Suceava, de unde a fost transferat și internat în Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „distrugere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.