Vor fi montate camere video în cele două păduri parc Șipote și Zamca. Anunțul a fost făcut miercuri de către primarul Sucevei, Ion Lungu, după ce a participat la campania de curățenie de primăvară “Toți pentru curățenia orașului”, în cele două păduri parc.

Edilul a declarat că, dacă în zona Șipote s-au făcut periodic acțiuni de ecologizare de către primărie și reprezentanți ai societății civile, în zona Zamca era foarte multă mizerie.

Primăria Suceava va face curat în ambele zone, însă sucevenii au responsabilitatea de a menține pădurea curată, a precizat Ion Lungu.

Acesta a declarat că se vor monta camere video în cele două păduri parc iar poliția locală va monitoriza și va amenda acolo unde se încalcă regulile de gestionare corespunzătoare a acestor păduri din punct de vedere al salubrizării.

După amenajarea pădurii parc Șipote, se va amenaja și pădurea parc Zamca, unde municipalitatea vrea să amenajeze un amfiteatru în aer liber, piste pentru bicicliști, alei pentru alergat și alte zone pentru petrecerea timpului liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.