polițiști, sursă foto România Liberă

Un candidat la Primăria Cajvana agresat de un consilier, chiar în fața secției de votare 137. Cei doi s-au întîlnit pe când mergeau la vot. Candidatul la consiliul local îi sfătuia pe oamenii din zonă să nu voteze un anumit partid, cel reprezentat de candidatul de primar. Cei doi s-a luat la ceartă iar consilieri l-a împis și l-a lovit după ceafă pe candidatul de primar, care a sunat la 112.

Polițiștii Poliției Orașului Cajvana au întocmit și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,loviri sau alte violențe” în acest caz.

Angajaţii M.A.I. asigură ordinea publică în întreg judeţul Suceava, mai ales în zona celor 560 de secţii de votare. Repartizarea buletinelor de vot de la circumscripțiile electoralecătre secțiile de votare s-a desfășurat fără incindente.

Peste 1000 de polițiști, jandarmi și lucrători ISU, alături de celelalte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne veghează la respectarea legalității procesului electoral, precum și la respectarea ordinii și lișâniștii publice în comunități.

Echipele de control special constituite au verificat 17 sesizări privind diverse incidente, majoritatea vizând transportul de persoane către secții de votare. Fiecare sesizare este verificată de către polițiști cu obiectivitate, fiind audiate persoanele implicate și administrându-se material probator, urmând a fi luate măsuri în funcție de rezultatele cercetărilor.

Oferta SAVCOM 19-25 Aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here