Carambolul cu patru mașini și doi răniți de pe DN2 a fost provocat de o șoferiță de 21 de ani intrată aiurea în depășire. 
Tânăra, pe nume Clim Maria, din comuna Grănicești, a intrat în depășirea altui autoturism fără să se asigure corespunzător. Din sens opus se apropiau alte două mașini și carambolul a fost inevitabil.
În momentul în care șoferița nu terminase manevra de depășire, a intenționat să reintre pe banda sa și atunci a acroșat autoturismul depășit.  Acesta a intrat în șanț, șoferul pierzând controlul volanului în urma impactului.
A urmat apoi carambolul. Conducătorul autoturismului care venea de pe contrasens a văzut manevra imprudentă, a frânat brusc și a tras dreapta de volan pentru a evita impactul și în aceste condiții autoturismul tinerei a lovit frontal un vehicul de teren.
În urma carambolului  toate cele patru mașini implicate au suferi avarii și două
persoane au fost rănite. Clim Maria a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean Suceava, fiind dignosticată cu ” plagă contuză antebraț stâng, contuzie torace posterior”. Un bărbat de 45 de ani, din Dorohoi,  șoferul autoturismului de teren a ajuns și el la spital cu ” contuzie cervicală, plaga genunchi stâng”.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmot dosar de cercetare pentru a stabili toate circumstanețele în care s-a petrecut acest carambol.
Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here