Cărăuși ucraineni de țigări depistați de polițiștii de frontieră de la Brodina.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat, joi dimineață, trei persoane care se deplasau de la linia de frontieră spre interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase.

Imediat, oamenii au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somaţiile legale prin voce, însă persoanele nu s-au oprit, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul Ucrainei, întorcându-se pe teritoriul statului vecin.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului, care ulterior au informat că au reținut cele trei persoane, care erau cetățeni ucraineni, și au indisponibilizat un autoturism marca Volvo cu numere de Marea Britanie.

La fața locului, polițiștii de frontieră au fost descoperite opt baxuri cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul instituției, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 7.998 pachete cu țigări, în valoare de 46.800 lei.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here