Se toarnă asfalt pe drumul dintre Fălticeni și Liteni. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a mers vineri în inspecție pe acest drum după ce în urmă cu o săptămână se declara nemulțumit de ritmul lucrărilor. Acesta le-a promis atunci localnicilor că în scurt timp se va turna asfalt. Asfaltarea a început de la Hârtop.
„ Promiteam săptămâna trecută că peste o săptămână începem turnarea covorului asfaltic. Pentru că aici s-a investit și în aducțiunea de apă și canal, astăzi am început să turnăm asfalt pe drumul județean care leagă Fălticeni de Liteni. Este foarte important să strângem praful aici.Lumea ne-a rugat și noi acționăm în consecință”, a declarat Gheorghe Flutur.

16,7 kilomtri de drum sunt modernizați în zonă, investiția făcută de Consiliul Județean Suceava ridicându-se la aproximativ 7 milioane de euro. Gheorghe Flutur a explicat că în acest proiect sunt incluse 41 de podețe și 550 de podețe laterale pentru acces în curțile oamenilor. Drumul dintre Fălticeni de Liteni va asigura accesul spre viitoarea autostradă A 7.

Flutur a precizat că se lucrează și la Valea Glodului, în comuna Vulturești, lucrare care va fi finalizată în curând.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here