Casa de Pensii Suceava este prima instituție din județ care a implementat un sistem electronic de programare și elimină cozile la ghișee. Eliminarea cozilor a fost una din prioritățile directorului executiv al instituției – Constantin Boliacu și iată s-a implementat acest program pilot.

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a apreciat aplicarea acestui sistem și a declarat că va avea ca efect creșterea calității serviciului public oferit cetățenilor.

”Casa Județeană de Pensii Suceava este prima instituție din județ care a aderat la un program pilot (în cadrul căruia instalarea și implementarea sistemului S.E.D.O. sunt gratuite) care va elimina cozile la ghișee și va contribui la creșterea calității serviciului public oferit cetățenilor.

Sistemul Electronic de Dirijare și Ordonare – S.E.D.O. este un sistem modern, folosit în întreaga lume și reprezintă soluția pentru rezolvarea unora dintre cele mai importante și des întâlnite probleme în activitatea de relații cu publicul, respectiv aglomerația și lipsa de operativitate în ceea ce privește oferirea de servicii publice”, a precizat prefectul de Suceava. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.