Tânăr căzut de pe statuia domnitorului Bogdan Vodă din Rădăuți, unde se urcase să facă fotografii. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din comuna Bosanci. El a ajuns la spital rănit după ce a căzut de pe statuia domnitorului Bogdan Vodă din Rădăuți. Se urcase acolo pentru a face fotografii. 

Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați, în noaptea de marți spre miecuri, prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a căzut de pe statuia domnitorului Bogdan Vodă.

Oamenii legii au stabilit că, în cursul zilei de marți, un tânăr de 19 ani, din comuna Bosanci, s-a deplasat împreună cu trei prieteni în comuna Sucevița, pentru a vizita zona numită „La Palma”.

La întoarcere către localitatea de domiciliu, în jurul orei 03.25, cele patru persoane s-au oprit în centrul municipiului Rădăuți, respectiv în parcul unde era amplasată statuia domnitorului Bogdan Vodă pentru a face fotografii. La un moment dat, tânărul de 19 ani s-a urcat pe statuia respectivă, la o înălțime de aproximativ 4 metri. La scurt timp însă, acesta s-a dezechilibrat și a căzut.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care l-a preluat tânăr și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal sub aspectul infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 19-25 Aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here