Tânăr căzut de pe statuia domnitorului Bogdan Vodă din Rădăuți, unde se urcase să facă fotografii. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din comuna Bosanci. El a ajuns la spital rănit după ce a căzut de pe statuia domnitorului Bogdan Vodă din Rădăuți. Se urcase acolo pentru a face fotografii. 

Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați, în noaptea de marți spre miecuri, prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a căzut de pe statuia domnitorului Bogdan Vodă.

Oamenii legii au stabilit că, în cursul zilei de marți, un tânăr de 19 ani, din comuna Bosanci, s-a deplasat împreună cu trei prieteni în comuna Sucevița, pentru a vizita zona numită „La Palma”.

La întoarcere către localitatea de domiciliu, în jurul orei 03.25, cele patru persoane s-au oprit în centrul municipiului Rădăuți, respectiv în parcul unde era amplasată statuia domnitorului Bogdan Vodă pentru a face fotografii. La un moment dat, tânărul de 19 ani s-a urcat pe statuia respectivă, la o înălțime de aproximativ 4 metri. La scurt timp însă, acesta s-a dezechilibrat și a căzut.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care l-a preluat tânăr și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal sub aspectul infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here