Grav accident rutier la Vârfu Dealului, duminică seară. Cinci persoane au ajuns rănite la spital după ce două motociclete și un autoturism în care se afla o familie (părinții și doi copii) s-au ciocnit în trafic. Impactul a fost unul violent, bucăți de caroserie și din motociclete fiind împrăștiate peste tot. Au fost rănite trei persoane de pe motociclete și două din mașină – tatăl și un copil. La fața locului au intervenit mai multe echipaje SMURD și de ambulanță. Cei cinci răniți au fost transportați la spital. Nici unul din ei nu a fost încarcerat.
Conform polițiștilor, Ungureanu Mihai, de 32 ani, din com. Vadu Moldovei, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf, din cauza faptului că a circulat prea aproape de axul drumului, a intrat în coliziune cu motocicleta marca Suzuki, condusă din sens opus de către Tiron Sorin-Mihai, de 50 ani, din Suceava, care circula de asemenea aproape de axul drumului. După impact, autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o altă motocicletă marca Moto Guzii, condusă regulamentar din sens invers de Ciobanu Dumitru-Cezar, de 43 ani, din com. Ipoteşti. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a numiţilor Tiron Sorin-Mihai – patronul Rynox și Ciobanu Dumitru-Cezar, precum și rănirea ușoară a numiților: Buta Ecaterina, pasageră pe motocicleta marca Suzuki, Ungureanu Mihai și Ungureanu Augustin-Gabriel, pasager, în scăunel în auto. Trei dintre răniți sunt în stare foaret gravă. DE altfel patronului de la Rynox i-a fost amputat un picior și se află internat la Terapie Intensivă.
Conducătorul auto Ungureanu Mihai a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorii moto Ciobanu Dumitru-Cezar şi Tiron Sorin-Mihai, din cauza leziunilor suferite, nu au putut fi testaţi cu aparatul etilotest, fiindu-le însă recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here