Cioban găsit mort în adăpostul animalelor, la o stână. Polițiștii efectuează cercetări pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs decesul.

Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112 de către un fermieri din municipiul Gura Humorului,  județul Suceava, cu privire la faptul că în stâna sa a fost găsit un bărbat mort.

La fața locului s-a deplasat echipajul din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei. Accesul polițiștilor a fost dificil din cauza drumului neamenajat, lipsa semnalului GSM și a locului izolat.

Din cercetări, a rezultat că apelantul la 112 este organizator al stânii de pe pășunea Măgura Mare, de pe raza comunei Cârlibaba, județ Suceava, unde are angajați mai mulți ciobani, printre care și bărbatul găsit decedat, originar  din orașul Frasin.

Acesta se afla la stână, moment în care a început să acuze o stare generală de rău. Ciobanul s-a retras și nu a mai reușit să își îndeplinească sarcinile zilnice, iar după câteva ore a fost găsit de către proprietarul stânii într-un grajd, căzut pe sol, fără semne vitale.

Victimei i s-a acordat primul ajutor de către cel care l-au găsit, însă acesta a decedat.

La fața locului s-a solicitat un echipaj medical, care a constatat decesul.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și așteaptă rezultatele efectuării necropsiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.