Tânărul din Bosanci care a ucis o bătrână pe trecerea de pietoni din zona Tribunalului, a fost ridicat de mascați și încarcerat.

Marți, la ora 15:50, la S.P.R. 2 Ipotești s-a primit mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 29/2024 din 22.04.2024 privind pe numitul Stănescu Marius din comuna Bosanci, de 23 de ani, condamnat la pedeapsa de un an și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

La nivelul secției s-a constituit echipa operativă, condamnatul fiind identificat la ora 16:00 la domiciliul său din comuna Bosanci, el fiind depus la Penintenciarul Botoșani și încarcerat la ora  19.45.

Individul a scăpat cu o pedeapsă ușoară având în vedere că a spulberat o femeie de 78 de ani, pe trecerea de pietoni, după care a fugit de la fața locului.

Accidentul rutier mortal a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Tragedia s-a petrecut pe trecerea de pietoni de le Trei Bărboși, în urmă cu doi ani.

Tânărul se afla la volanul unui  autoturis marca BMW și gonea pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, având direcția de deplasare Centru spre Areni.

Ajungând la trecerea de pietoni din dreptul parcului ”Trei bărboși”, el a surprins și accidentat mortal o bătrână de 78 ani din Suceava, ce s-a angajat în traversare pe marcajul pietonal.

În urma impactului femeia efectiv a zburat prin aer după care a aterizat pe asfalt, la aproximativ 25 de metri de trecere.

Șoferul a oprit, a pus mașina pe avarii dar nu a coborât din autoturism și ulterior a plecat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, victima fiind lăsată în drum.

La fața locului au fost chemați cei de la Serviciul de Ambulanță, însă bătrâna era decedată.

Polițiștii au efectuat cercetări și l-au identificat ulterior pe șofer la domiciliu, în comuna Bosanci.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.