Constantin Cristian Bîrsanu

Pompierul sucevean Constantin Cristian Bîrsanu, desemnat „Salvatorul de onoare al anului 2020”.El a salvat o tânără căzută într-o fântână adâncă de aproximativ 30 de metri.

Constantin Cristian Bîrsan, Salvatorul anului 2020

Plutonierul adjutant șef Constantin-Cristian Bîrsanu, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Suceava, a fost desemnat „Salvatorul de onoare al anului 2020”, primind Emblema de onoare a MAI din partea Ministrului Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela.

Astfel, luni, 14 septembrie, zi de sărbătoare a creștin-ortodocșilor, „Înălțarea Sfintei Cruci”, la sediul MAI, a fost organizat un eveniment în onoarea partenerilor instituționali și a pompierilor care sunt adevărați eroi pentru cetățeni, în situații de urgență.

Cu această ocazie, printre cei care au primit distincții, a fost și plutonierul adjutant șef Constantin-Cristian Bîrsanu.

Pompierul sucevean, în timp ce se afla în timpul liber, în luna decembrie 2019, a salvat viața unei tinere căzute într-o fântână adâncă de aproximativ 30 de metri, în condiții și cu mijloace rudimentare.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here