În municipiul Suceava vor fi montate containere în care se vor putea colecta hainele purtate și de care sucevenii nu mai au nevoie. Acestea vor fi ulterior împărțite nevoiașilor din municipiu. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harșovschi. Acesta a explicat că în cadrul ședinței de consiliu din 30 ianuarie se va vota Proiectul Social “Dăruiește Responsabil”, prin care sucevenii vor putea dona haine și încălțăminte oamenilor care au nevoie, prin containerele colectoare care vor fi amplasate începând cu data de 3 februarie.
Vor fi instalate câte două containere la fiecare locație, unul fiind destinat adulților, iar celălalt copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani.
Locațiile vor fi:
* Cartierul Burdujeni- zona Pieței Agroalimentare Burdujeni;
* Cartierul Obcini- intersecția str. Stațiunii cu str. Slătioara;
* Cartierul George Enescu- intersecția str. Zorilor cu b-dul Enescu;
* Centru- zona Pieței Centrale Agroalimentare.
Toate hainele vor fi preluate de către persoanele din cadrul Fundației “Ana”(cu care Direcția de Asistență Socială a încheiat un parteneriat) și vor fi sortate, spălate și dezinfectate (cu ajutorul unor firme specializate), apoi cei de la fundație le vor distribui oamenilor nevoiași. “Dacă doriți să faceți o faptă bună și să ajutați persoanele care au nevoie cu adevărat de îmbrăcăminte, vă îndemn să folosiți cu încredere noile containere ce vor fi amplasate”, a declarat Lucian Harșovschi.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here