Continuă seria demersurilor făcute de președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, privind realizarea infrastructurii rutiere de mare viteză, a autostrăzilor în zona Moldovei.

Astfel, marți, 26 mai, la București, Consiliul Judeţean Suceava va fi reprezentat la o dezbatere pe această temă la care vor fi prezenți Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode și Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș.

Gheorghe Flutur solicită a se avea în vedere realizarea Autostrăzii A7, care traversează întreaga Moldova de la Siret- Suceava, legătură cu Bucureștiul.

„Vom susține ca această rută rapidă să fie profilată ca autostradă, având în vedere intensitatea traficului. Dezvoltarea Regiunii de Nord-Est este strâns legată de construirea acestei autostrăzi. De asemenea, susținem realizarea acestei autostrăzi pe fonduri europene.Vom susține, în egală măsură, realizarea Autostrăzii A8, Iași – Târgu Mureș, precum și a Autostrăzii Nordului, care face legătura Suceava – Vatra-Dornei – Bistrița – Satu Mare.Îmi exprim speranța că se vor discuta lucruri concrete cu prefigurarea unor soluții în sensul celor dorite de noi pentru investițiile în infrastructura rutieră de mare viteza, pentru realizarea acestor investiții extrem de importante pentru zona Sucevei” a precizat Gheorghe Flutur.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here