polițiști, sursă foto România Liberă

Copii luați la bătaie de tată pentru că au sărit să își apere mama. Unul din copii a cerut ajutor la 112. Incidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază, la Marginea.

Copii luați la bătaie de tatăl violent pentru că au sărit să își scoată mama din mâinile bărbatului. Unul din copii, o fată de 19 ani, a reușit sune la 112 și să ceară ajutor, așa că polițiștii au intervenit în forță.

În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat că la imobilul din comuna Marginea, locuiește un bărbat de 42 de ani împreună cu soția sa, o femeie de 39 ani, și copii lor. Sâmbătă după amiază, în timp ce aceștia se aflau cu toții la domiciliu, bărbatul a început să provoace scandal pe fondul unui conflict spontan cu soția.

La un moment dat, bărbatul a prins-o de gât pe soția sa și a început să o lovească cu palmele. Disperați, copiilor lor au intervenit pentru aplanarea conflictului, moment în care și aceștia au fost amenințați și loviți cu palmele de către tatăl lor. Având în vedere conflictul iscat, una dintre fiice a apelat numărul de urgență 112, solicitând prezența unui echipaj de poliție la fața locului, iar cu aceasta ocazie conflictul a fost aplanat.

Femeia agresată a formulat plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințarea” și „violență în familie”, solicitând totodată emiterea unui ordinde protecție provizoriu față de șotul agresiv. Lucrătorii de poliție din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea au întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis ordin de protecție provizoriu față de bărbatul violent, pentru o perioadă de 5 zile.

Agresorului i-au fost aduse la cunoștință drepturile și obligațiile pe care le are ulterior emiterii ordinului de protecție provizoriu, acesta declarând faptul că va locui la un hotel de pe raza municipiului Rădăuți, județul Suceava. Cercetările vor fi continuate cu privire la infracțiunile de „amenințarea” și „violență în familie.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here