Copil cu arsuri după ce a turnat spirt peste focul din sobă. Incidentul s-a petrecut în satul Gemenea, comuna Stulpicani. Părinții au sunat la 112 și au cerut ajutor după 24 de ore de la incident.

Un copil de 7 ani a ajuns cu arsuri la spital după ce a turnat spirt peste focul din sobă. El a fost rănit la nivelul feței.

Băiețelul în vârstă de 7 ani locuieşte împreună cu părinţii şi bunica în comuna Stulpicani, satul Gemenea.

Minorul se afla în locuinţă împreună cu bunica sa. La un moment dat, aceasta a ieşit afară pentru a efectua treburile gospodăreşti, lăsând minorul fără supraveghere.

Când s-a întors în casă femeia a observat că băiatul prezintă mai multe urme de arsură pe faţă şi a observat jos, lângă sobă o sticlă de spirt pe care minorul a luat-o de pe dulap şi a aruncat-o în sobă, producându-se o flacără care l-a lovit în faţă şi i-a provocat arsuri.

Tatăl copilului a declarat că nu a solicitat intervenţia ambulanţei la luni, ci marți, deoarece au considerat că nu prezintă arsuri grave şi se poate trata la domiciliu.

Băiatul a fost transportat Spitalul orăşenesc Gura Humorului.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare în acest caz și va fi informat și Compartimentul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Stulpicani pentru a efectua verificări şi a dispune măsuri legale.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here