Copil cu arsuri după ce hainele de pe el au luat foc. Este vorba despre un băiețel de 4 ani, din Volovăț.

Polițiștii au fost anunțați de medicii de la Spitalul Județean Suceava, joi seară, de un copil cu arsuri. Băiatul în vârstă de 4 ani prezenta arsuri la nivelul pieptului și al gâtului.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că mama a aprins focul în soba pe lemne, aflată în dormitorul locuinței, pentru a se încălzi. La un moment dat, femeia s-a deplasat într-o altă cameră a locuinței, lăsându-l pe copil pe un pat din dormitor.

Profitând de lipsa mamei sale din cameră, băiatul s-a apropiat de soba pe lemne și a deschis portița, ocazie cu care i-a luat foc bluza de pe el. Mama l-a auzit pe copil țipând, a intrat în cameră și l-a dezbrăcat pe fiul ei.

A doua zi, observând că starea fiului ei nu se îmbunătățește, femeia s-a deplasat împreună cu acesta la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate. Fiind consultat, minorul a fost diagnosticat cu „arsuri de gradul 2, 3 și 4 la nivelul gâtului și al pieptului”, fiind transferat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

Au fost informați de caz și reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Suceava.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here