Copil de 4 ani dispărut de acasă, căutat de sute de oameni, la Cumpărătura. Băiatul a fost găsit în Moara, la peste patru kilometri distanță de casă.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie

Sute de oameni s-au mobilizat miercuri seară pentru a găsi un copil de 4 ani dispărut. Localnicii din Bosanci, Șcheia dar și suceveni au venit să dea o mână de ajutor polițiștilor, jandarmilor și cadrelor de la ISU Suceava. Toți au răspuns apelului lansat pe rețelele de socializare de primarul comunei Bosanci – Neculai Miron. Oamenii au răscolit toată zonă.

La fața locului au ajuns și criminaliști cu un aparat de termoviziune. Ei au fost cei care l-au găsit de micuțul Bogdan, la peste 4 kiloemtri distanță de casă, la intrare în localitatea Moara Nica. Micuțul a plecat cu doi căței spre casa unor rude dar nu a mai ajuns acolo.

Pentru că se înopta și se lăsa frigul mama copilului a sunat la 112 și a cerut ajutor. Zeci de cadre MAI dar și civili au căutat copilul peste 5 ore. Ei au răscolit lanurile de porumb din localitate dar și zona unui iaz din apropierea casei. A fost un exemplu de cum se poate mobiliza o comunitate întreagă iar mama micuțului le-a mulțumit tuturor după ce fiul a fost găsit.

Bogdan a fost găsit în jurul orei 21.00, în zona cunoscută drept Ponoare. A venit spre casă cu mașina de poliție și cu primarul de Bosanci pentru ca apoi să fie preluat de cadrele SMURD, care l-au evaluat din punct de vedere medical. Copilul era în stare bună și nu părea speriat. Era ud la picioare și a fost imediat îmbrăcat cu haine călduroase pentru ca apoi să fie pus la masă. VEZI DECLARAȚII MAMĂ ȘI IMAGINI DE LA CĂUTĂRI!

at medical.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here