Un băiețel în vârstă de doi ani din municipiul Suceava a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean după ce a fost spulberat de o mașină. Accidentul a avut loc duminică seară pe o trecere de pietoni semaforizată din cartierul sucevean Ițcani.

Copilul a fost lovit în plin de un autoturism, după ce a fugit de lângă părinți și a ieșit în mijlocul străzii.

Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum un grup de persoane se apropie de o trecere de pietoni. La un moment dat, băiețelul o ia la fugă pe trecerea de pietoni și este lovit în plin de un autoturism.

În urma impactului foarte puternic minorul a fost grav rănit. Băiețetul a fost transportat în comă la spital fiind diagnosticat stop cardio-respirator resuscitat, cu traumatism cranio-cerebral sever, traumatism toraco abdominal, traumatism cranio facial, șoc hemoragic.
Conform IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 20.10, Omatia Vasile, de 52 ani, din comuna Brodina, în timp ce conducea autoturismul marca VW Touran, pe strada Grigore Al. Ghica, din municipiul Suceava, ajungând la trecerea de pietoni semaforizată, de după intersecţia cu str. Zefirului, l-a surprins şi accidentat pe minorul care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, pe culoarea roşie a semaforului destinat pietonilor. Minorul se afla pe trotuarul din partea dreapta al sensului de mers Suceava-Rădăuţi(cel al autoturismului) şi s-a smuls din mâinile părinţilor, păşind în fugă pe partea carosabilă, pe marcajul pietonal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here