UPDATE: BĂIATUL A FOST GĂSIT ÎN JURUL OREI 21:30, la bunicii săi, în localitatea Băgdăneşti. El s-a deplasat singur acolo. Este în stare bună şi nu a fost victima nici unei infracţiuni!

Copil dispărut la Rădăuţi. Îl caută localnici şi poliţiştii de ore bune şi părinţii fac un apel la cei care pot da informaţii despre băiat să sune la 112 sau la numerele lor de telefon: 0747.861627 sau 0753.487900.

Darius, în vârtsă de 12 ani, a dispărut luni în jurul orei 13:00 din zona Laleaua Neagră Rădăuți. A plecat spre un magazin din zonă, cu o bicicletă portocalie și nu s-a mai întors.

Băiatul era îmbrăcat într-o geacă verde și pantaloni negri. Pe reţelele de socializare au fost publicate fotografii ale copilului, atât de ieşirea din casă, cât şi de pe traseu. În jurul orei 20.00 localniici i-au găsit bicicleta, la distanţă de casă, în zona Trezoreriei.

Familia face un apel disperat – cine poate să participe la acțiunea de căutare poate lua legătura cu părinții pe numerele de mai sus.

Conform poliţiştilor, copilul s-ar fi certat cu tatăl său vitreg (tatăl natural fiind plecat în străinătate). El a luat din casă 500 de lei după care a plecat cu bicicleta.

Un taximetrist a recunoscut că l-a adus pe copil din Rădăuţi la Suceava, în jurul orei 18.00. Băiatul -ar fi rugat să îl lase în zona MC Donnalds, ceea ce s-a şi întâmplat.

Căutările s-au mutat astfel în municipiul Suceava. Sunt filtre de poliţie peste tot, inclusiv în zona centrelor comerciale şi a Gării Burdujeni dar şi spre ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni, fiind posibil ca băiatul să se deplaseze către buncicii săi – care stau în Bogdăneşti.

UPDATE: BĂIATUL A FOST GĂSIT ÎN JURUL OREI 21:30, la bunicii săi, în localitatea Băgdăneşti. El s-a deplasat singur acolo. Este în stare bună şi nu a fost victima nici unei infracţiuni.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here