Copil electrocutat după ce s-a suit în joacă pe un stâlp electric și a atins un transformator. Băiatul de 14 ani a ajuns cu arsuri la spital.

Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază, la Vadu Moldovei. Copilul electrocutat a căzut de pe stâlpul respectiv și a suferit și politraumatisme pe lângă arsuri.

 

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că, duiminică, în jurul orei 15.00, minorul de 14 ani, din sat Vadu Moldovei, se afla împreună cu alți copii în centrul localității de domiciliu, unde este amenajat un loc de joacă.

La un moment dat, băiatul s-a deplasat pe o proprietate învecinată locului de joacă și care nu este complet împrejmuită și s-a urcat pe un stâlp de beton pe care este amplasat un transformator electric.

Ajuns la o înălțime de circa 3 metri, copilul a atins componentele transformatorului electric, ocazie cu care a suferit arsur la una din membrele superioare, precum și în zona capului, fiind transportat ulterior la Spitalul Județean Suceava de un echipaj de ambulanță solicitat la fața locului.

Transformatorul electric avea înscris mesajul de avertizare”Pericol electric”.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.