Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, anunță deschiderea zborului Suceava-Viena de pe Aeroportul Suceava.
Compania aeriană Wizz Air va deschide din 3 iulie cursa Suceava-Viena cu două zboruri pe săptămână, luni și vineri, cu plecare de la ora 18:50 de la Viena și aterizare la ora 21:20 la Suceava și plecare de la Suceava de la ora 21:55 și aterizare la Viena de la ora 22:30.
Cursa va fi operată cu avioane Airbus A 321 cu 230 de locuri.
„Salut această decizie a Wizz Air, mai ales că Viena este un important aeroport cu conexiuni în toată lumea.Viena este cea de a șasea destinație externă de pe Aeroportul Suceava. Îmi exprim încrederea că Terminalul 2 va fi finalizat la data când se va operaționaliza cursa Suceava-Viena. În primele două săptămâni ale acestui an Aeroportul Suceava a avut de 17.687 pasageri. Încep să prindă contur acțiunile Consiliului Județean Suceava de promovare economică și turistică a județului Suceava atât în Austria cât și în alte capitale europene. Anul trecut o delegație a CJ Suceava a efectuat o vizită la Graz, când s-a discutat și despre posibilitatea unei curse aeriene între Suceava și Austria, care iată că acum prinde contur”, a declarat Gheorghe Flutur.
Flutur a adăugat că vineri a depus la Ministerul Dezvoltării documentația pentru autorizarea parcului industrial Bucovina 1 de lângă aeroport.
„Sper că o bună parte dintre pasageri vor fi și oameni de afaceri. Și nimic nu e întâmplător, mai ales că astăzi am depus la Ministerul Dezvoltării solicitarea de autorizare a Parcului Industrial Bucovina 1 de lângă aeroport. Continuăm demersurile noastre și pentru alte destinații pentru perioada următoare pe care le vom anunța la timp”, a mai spus președintele Consiliului Județean Suceava.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here