Dan Ioan Cușnir este un necunoscut pentru șeful PSD – Marcel Ciolacu! Când șeful cel mare de partid de la București nu își aduce aminte cum te cheamă…e cam nașpa, cam jenant pentru tine și arată cam cât valorezi în ochii lui și cât de cunoscut ești!

Președintele PSD Marcel Ciolacu, a prezentat la Fălticeni doi candidați ai partidului la Suceava – pe Mirela Adomnicăi și pe Dan Ioan Cușnir. Ultimul e atât de cunoscut în propriul partid încât Ciolacu i-a uitat numele (dacă i l-a știut vreodată). A fost nevoie de suflători din spate pentru a se auzi numele de CUȘNIR (semn că Ciolacu nu se delectează cu filmulețe pe rețele de socializare). Cu toate acestea, candidatul PSD la Primăria Suceava a ținut să vorbească și să îi prezinte șefului marile lui proiecte pentru primărie – un incubator de afaceri și un parc industrial.

Frumoase vise, domnule Dan Ioan Cușnir, dar dacă șeful propriului partid nu știe cum vă cheamă, își vor aduce aminte oare sucevenii la vot?! Eu nu mi-aș pune speranțe mari că prea multi vor vota cu trandafirii din inerție! Ca să nu mai treceți neobservat a doua oară vă propun o regie – veniți pe o tricicletă, o trotinetă sau pe o bicicletă și faceți declarații în mișcare chiar cu șeful de față, despre cât de mult iubiți Suceava, sigur nu o să vă uite și o să prindeți și la publicul larg!

Și încă ceva, Marcel Ciolacu, în ciuda faptului că nu a știut cum vă cheamă a spus totuși că vă sprijină (e de bine!) și că nu e o misiune grea să câștigați Primăria Suceava. Îi dăm o veste: e o misiune foarte grea mai ales pentru un candidat care nu s-a remarcat cu nimic de-a lungul timpului, care vorbește de dragostea sa pentru Suceava dar care nu spune clar ce a făcut din funcții publice până acum pentru suceveni, mai ales când orașul era în carantină, că am văzut că e la modă tema pandemiei în campania electorală!

ALINA IOSIF

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here