Activistul de mediu Daniel Bodnar, grav rănit într-un grav accident rutier. El a ajuns la spital, luni seară. Mașina acestuia, care era condusă de un prieten, a zburat în șanț după ce s-a izbit de o poartă, la Sucevița.

Daniel Bodnar a suferit fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă și medicii spun că riscă să rămână paralizat.

Conform IPJ Suceava, mașina în care se afla Bodnar și un alt activist de mediu – Daniel Ghinghiloschi, nu era urmărită în trafic. Ghinghiloschi, care se afla la volan, a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei excesive.

Daniel Bodnar consumase alcool (alcoolemie de 0,05 mg per litru în aerul expirat) și și-a lăsat prietenul la volanul mașinii sale. Ajungând pe un sector de drum în aliniament, din cauza neatenției în conducere, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers spre stânga, a lovit podețul din fața imobilului cu nr. 48, apoi poarta de acces și stâlpul din dreapta al porții respective, după care a pătruns în șanț, unde a lovit un indicator rutier.

Mașina a fost grav avariată. Soferul a suferit leziuni mai ușoare.

Ambii activiști au fost audiați și au declarat că nu erau urmăriți în timpul accidentului și că a fost doar un eveniment nefericit.Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here