Luni seară a fost pus în funcțiune, în municipiul Suceava, nebulizatorul achiziționmat de firma de salubritate DIASIL și a început dezinfecția în aer. Au fost prezenți, în cartierul Burujeni, la punerea în funcțiune a aparatului, primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi. Ion Lungu a explicat că dezinfecția se va face zilnic, pe cartiere, și să se speră ca focarul de COVID-19 din municipiul Suceava să fie limitat. „O prioritate pentru municipalitate, în această perioadă, este legată de dezinfecția orașului.
Dezinfectăm orașul în fiecare zi (străzi, alei, locuri de joacă, parcuri) și am finalizat și dezinfecția tuturor scărilor de bloc.
La cerea sucevenilor, am solicitat firmei Diasil (responsabilă cu salubritatea stradală) să facă dezinfecție și în aer. Pentru a da curs solicitării, Diasil a achiziționat o mașină modernă, un ATOMIZOR de mare capacitate, care elimină de pe suprafețe și din aer bacteriile și virușii. Din această seară el este pus în funcțiune și va fi folosit doar în Municipiul Suceava. Facem tot ce putem pentru a limita răspândirea noului coronavirus (COVID -19)! Doamne ajută„ a declarat luni seară Ion Lungu.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here