DIICOT – 386 de percheziții simultane în Suceava și alte județe în cazul mai multor rețele infracționale. Se are în vedere destructurarea mai multor grupări infracţionale implicate în forme de criminalitate organizată. În județul Suceava sunt căutați infractori dați în urmărire națională. Mascații au descins la domiciile acestora sau pe la rude.

Este vorba despre trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, proxenetism, criminalitate informatică, trafic de migranţi, cămătărie, evaziune fiscală, spălare de bani, contrabandă, înşelăciune sau şantaj.

În cursul zilei de miercuri, procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO şi a unităţilor subordonate efectuează un număr de 386 de percheziţii domiciliare, în cadrul unor ample acţiuni, vizând destructurarea unor grupări infracţionale organizate pe raza judeţelor: Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, Galaţi, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Argeş, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Alba, Caraş-Severin, Timiş, Arad, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Bistriţa Năsăud şi în municipiului Bucureşti.

Perchezițiile sunt rezultatul unor investigații derulate în nu mai puțin de 24 de cauze penale, instrumentate de către 21 de structuri teritoriale ale DIICOT şi Structura Centrală.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here