DNA interzice polițiștilor de la Permise Auto cercetați pentru luare de mită să revină la serviciu. Doi dintre ei au dost audiați în cursul zilei de luni iar alți doi vor fi audiați marți.

Procurorii DNA Suceava au dispus modificarea măsurilor de control judiciar luate față de inculpații Leon Ionuț Mihăiescu și Cristian Blîndu.

În cazul lui Leon Ionuț Mihăiescu s-a dispus înlocuirea obligației de a nu părăsi limita teritorială a județului Suceava cu obligația de a nu părăsi limita teritorială a României.

Pe durata controlului judiciar Mihăiescu nu are voie să exercite profesia, meseria și să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta, respectiv cea de agent examinator în cadrul SPCRPCIV Suceava.

Și în cazul celui de-al doilea inculpat, Cristian Blîndu, i s-a interzis să exercite profesia, meseria și să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta, respectiv cea de agent examinator în cadrul SPCRPCIV Suceava.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

2 COMENTARII

  1. Eu consider că a zis bn DNA..că vb aia după atâta mită sa mai stea oamenii acasă…. că nu au paturi rezervate la pușcărie și așa și proverbul”hoț pe hoț se scoate”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here