Doar 29 de pacienți COVID sunt internați în spitalele din județ. Alte 20 de persoane sunt supecte de coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost depistate în județul Suceava 3 cazuri de COVID-19.

Din totalul celor 524 pacienți internați în Spitalul Județean Suceava, 19 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 12 pacienți sunt în zona tampon și 493 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 19 pacienți cu COVID:

10 prezintă forme medii ale bolii;
6 prezintă forme severe;
3 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 2 pacienți sunt ventilați non – invaziv).

Spitalul Județean Suceava dispune, la această dată, de 324 paturi libere, din care 95 pentru pacienți Covid-19, 204 în sectorul non-Covid și 25 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 11 paturi pentru pacienți Covid, sunt 29 ventilatoare libere, din care 12 pentru pacienții Covid-19, și 17 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (prezentând forme medii), 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 21 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 0 pacienți, 2 locuri fiind disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc este internat 1 pacient diagnosticat cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 2, fiind libere 24 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (3 forme medii și 1 cu formă gravă), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 23 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului este internat 1 pacient diagnosticat cu Covid-19 (formă medie), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 6 locuri în sectorul Covid.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here