Tragedie, la Siret, sâmbătă după amiază. Doi bătrâni, soț și soție au fost găsiți morți, în baia comunală din oraș. Cei doi, de 82 și 76 de ani, obișnuiau să se îmbăieze aici în fiecare sâmbătă. De această dată, văzând că bătrânii nu mai ieșeau, angajații băii au intrat să vadă ce se întâmplă. I-au găsit pe cei doi soți fără suflare și au sunat la 112. La fața locului au ajuns echipaje de la SMURD de la Ambulanță și polițiști. Din primele cercetări, s-ar părea că cei doi au murit asfixiați și s-au făcut măsurători în încăperea respectivă pentru a se descoperi despre ce gaz ar fi vorba.

Toată povestea, pe larg
Sâmbătă, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la Baia Comunală din orașul Siret se află două persoane leșinate. La fața locului s-a deplasat patrula de serviciul în cadrul Poliției Orașului Siret precum și două echipaje de ambulanță, care au efectuat manevre de resuscitare, însă ulterior a fost declarat decesul ambelor persoane, identificați ca fiind soții Jebjeneac Carol, de 82 de ani și Jebjenac Elena, de 76 de ani, ambii din orașul Siret. Din primele verificări efectuate, a rezultat că sus numiții locuiesc în apropierea Băii Comunale Siret, iar în ziua de 21.12.2019, în jurul orelor 13.00, înainte de a începe programul la baia publică, au intrat pentru a face duș, iar în jurul orelor 15.00 au fost identificați căzuți pe pardoseală de către o persoană cu care Primăria orașului Siret are contract de prestări servicii întreținere. În urma manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au stabilit cauza morții ca fiind „stop cardio-respirator resuscitat fără rezultat”.
Ulterior, în urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul SIC Suceava s-a stabilit faptul că în data de 21.12.2019, în jurul orelor 13:00, la baia comunală s-au prezentat soții Jebjeneac Carol și Jebjenac Elena, solicitând acces pentru a face duș. După circa o oră, administratorul unității i-a strigat și întrucât nu au răspuns, a pătruns în camera dușurilor, unde i-a identificat pe cei doi în stare de inconștiență, căzuți pe pardoseală. Echipajele de ambulanță sosite la fața locului au constatat decesul. La examinare victimele nu prezentau urme vizibile de violență. Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că locația era încălzită cu gaz. În urma măsurătorilor efectuate de pompieri și a lucrătorilor operatorului de gaz, în incinta imobilului nu au fost detectate concentrații de substanțe periculoase. Cadavrele au fost ridicate și depuse la morga Spitalului municipal Rădăuți. S-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care a fost anunțat despre producerea evenimentului. Se fac cercetări la acest moment pentru a se stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here