Intervenție a polițiștilor după ce două persoane s-au rătăcit într-o pădure din Broșteni. Cei doi au cerut ajutor la 112 sâmbătă noapte, îm jurul orei 23:13.

Polițiștii de la Broșteni au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că două persoane s-au rătăcit în fondul forestier Barnar, în timp ce se deplasau pedestru spre orașul Broșteni.

În baza sesizării, la nivelul poliției orașului Broșteni s-a constituit o echipă operativă care în urma informațiilor obținute față de locație, s-a deplasat în zona indicată în vederea identificării persoanelor în cauză.

După aproximativ 30 minute de căutări persoane rătăcite acestea au fost identificate la marginea drumului forestier Barnar din localitate în zona denumită ”Chei”.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi, un bărbat și o femeie din județul Neamț, au fost cazați la o cabană amplasată în fondul forestier Barnar, unde bărbatul desfășura activități forestiere. La data de 24.07.2021, în jurul orelor 19:00, cei doi au plecat pedestru spre orașul Broșteni pentru a achiziționa alimente, iar la un moment dat, necunoscând traseul, s-au rătăcit, solicitând sprijin prin SNUAU 112.

Persoanele în cauză au fost însoțite și transportate în orașul Broșteni de către lucrătorii de poliție, urmând ca membrii familiilor acestora să-i transporte spre domiciliu.

Persoanele identificate nu necesitau îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.