Drumul județean care leagă Mălini de Slatina și Găinești modernizat de Consiliul Județean (CJ) Suceava.
Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat lucrările de la drumul județean care leagă Mălini de Slatina și Găinești, pe traseul care vine spre Mănăstirea Slatina.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

El a declarat că acest drum este modernizat de CJ Suceava și are o lungime de 12,3 kilometri. Modernizarea presupune construirea a patru poduri noi în lungime de 6 metri, reabilitarea podului existent, construirea unui număr de 29 de podețe, turnarea a două straturi de asfalt, realizarea de ziduri de sprijin pe o lungime de 2,5 kilometri și a peste 10 kilometri de șanțuri. De asemenea, se va lărgi și platforma drumului la 8 metri, din care 6,5 metri carosabil.

„În această porțiune, din păcate drumul județean nu a fost modernizat de foarte mult timp. Această modernizare deschide această zonă spre dezvoltare turistică, pentru că acest traseu Găinești- Slatina, are un potențial turistic extraordinar. Vreau să mulțumesc constructorului că s-a ținut de cuvânt, lucrează, vremea este bună și după cum știți de la Mălini am venit cu modernizarea acestui drum. Acum lucrăm la marcaje rutiere. Pe traseul acesta s-a tras apă și canal și acum noi Consiliul Județean Suceava cu 5 milioane de euro de la Guvernul României finanțăm modernizarea acestui drum”, a declarat Flutur.

Totodată, președintele CJ Suceava a ținut să amintească că modernizarea drumurilor continuă și că se lucrează în foarte multe zone din județ.

„În această vară am lucrat și la modernizarea celuilalt drum de la Mălini care merge spre Borca. Am lucrat la modernizarea drumului de la Cornu Luncii spre Mălini. Procesul de modernizare al drumurilor județene din Suceava continuă. Nu numai aici avem șantiere, avem la Boroaia, Vulturești, Hârtop, Mușenița, pe Rarău, Pleșa, Mănăstirea Humorului, Horodniceni, Satu Mare, multe șantiere. Acum când vremea ne permite noi tragem tare ca să câștigăm timp pentru că vine vremea rea și atunci va fi mai greu pentru constructor”, a mai spus șeful administrației județene sucevene.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here