O englezoaică a fost desemnată Cetățean de Onoare al municipiului Suceava. Este vorba despre Jane Nicholson, p𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐅𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐅𝐀𝐑𝐀 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚.

Titlul a fost acordat chiar de primarul Sucevei, Ion Lungu. Acesta a declarat că titlul a fost acordat în semn de recunoaștere a activității acestei fundații la Suceava.

Edilul a explicat că, de 30 de ani, această fundație, sub conducerea doamnei Nicholson, se ocupă de gestionarea problemelor și nevoilor complexe a sute de copii și persoane adulte cu vulnerabilități din orașul Suceava.

”Primăria municipiului Suceava va fi un permanent partener al proiectelor Fundației FARA.
Suntem onorați de parteneriatul cu Fundația FARA aflată sub patronajul Alteței Sale Regale Charles, Prinț de Wales, care vă susține de mai bine de 20 de ani.

În cadrul evenimentului, am transmis aprecierea noastră pentru susținerea proiectelor din orașul nostru și am lansat invitația Alteței Sale Regale de a vizita orașul Suceava.

Pentru ce ați făcut pentru oamenii acestui oraș vă rugăm stimată doamnă JANE NICHOLSON să primiți stima și recunoștința comunității noastre!”, a declarat Ion Lungu. 

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here