Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a atacat partidele din coaliția guvernamentală, acuzând liderii acestora că sunt interesați la acest moment nu de problemele țării, ci de lupta internă pentru șefia partidelor.

”Peste România amăgită si dezamăgită se pogoară în aceasta vară spiritul războinic al găștilor de partid”, afirmă Eugen Bejinariu.

Acesta spune că așteptările românilor, dezamăgirile și problemele lor nu mai contează pentru cei aflați la guvernare și că inclusiv simpatizanții PNL și USR/PLUS sunt dezamăgiți ce cei pe care i-au votat.

În tot acest timp, cresc toate prețurile, se degradează puterea de cumpărare a populației și implicit condițiile de trai.

Redăm integral declarația făcută de deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu:

”Urmează o vară de campanie politică pentru alegeri în cadrul partidelor din Coaliția nefastă care conduce azi România.

Așteptările românilor, nevoile lor, promisiunile făcute de guvernanți când au preluat puterea, starea economiei, revendicările legitime ale mediului de afaceri, atragerea fondurilor europene disponibile pentru acum, investițiile si toate celelalte imperative ale bunului mers al țării vor fi puse în paranteze, iar energia liderilor politici se va concentra doar pe bătălia de putere din fiecare partid.

Într-un fel, în reproșurile pe care și le adresează unii altora, avem prilejul să observăm mizeria ascunsă sub preșul frumos amenajat la fațadă.

Sperăm, noi cei care ne-am confruntat dintotdeauna cu rigoarea judecății cetățenilor, ca, în ultimul ceas, pe durata acestor războaie interne de partid, galeriile de susținători care le-au acordat sprijin necondiționat să vadă impostura politicienilor PNL-PLUSR.

La jumătate de an de mandat liberal-progresist sunt dezamăgiți profund chiar și românii care au crezut cu adevărat în poza „omului nou în politică”.

Sunt dezamăgiți oameni din toate categoriile sociale de care PSD s-a îngrijit în mandatele sale de succes economic. Sunt dezamăgiți tinerii care și-au agățat speranțele de zmeul imaginii imaculate a noilor politicieni.

Sunt dezamăgiți oamenii de afaceri, care s-au lăsat orbiți de nostalgia doctrinei și au crezut că in Coaliția de dreapta-stânga, vor domina viziunile liberale.

Peste România amăgită si dezamăgită se pogoară în aceasta vară spiritul războinic al găștilor de partid și zgomotul încrâncenării în lupta pentru putere.

Va fi un spectacol trist la care asistăm în timp ce cresc toate prețurile, se degradează puterea noastră de cumpărare și condițiile noastre de trai.

În ciuda cifrelor triumfaliste, ajustate din pix priceput la mistificări, economia agonizează, agricultura este în stare mai precară decât oricând și viața românilor e mai sumbră și mai lipsită de speranță decât a fost vreodată.

Eșecul campaniei de vaccinare, mizeria jocului de-a alba-neagra cu PNRR și nepăsarea față problemele reale ale oamenilor sunt principalele cauze ale necazurilor viitoare în mandatul Coaliției ipocriților care guvernează acum România, indiferent cine câștiga in luptele lor interne pentru accesul la resurse.”

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here