Eveniment sportiv de excepție, la Mitocu Dragomirnei – Turneu comemorativ de rugby. S-au strâns, la sfârșitul săptămânii trecute, foste și actuale glorii ale acestui sport, pentru a juca și pentru a-i comemora pe jucătorii plecați dintre noi.
A fost un eveniment de excepție, cu momente emoționante, de aducere aminte și de pomenire a unor foste glorii sportive, un eveniment care a strâns un public numeros pe terenul de sport din centrul comunei Mitocu Dragomirnei.
Turneul a adunat zeci de sportivi din toată țara dar și din Republica Moldova. Acest sport este foarte apreciat la Mitocu Dragomirnei,  localitate având jucători de rugby de nivel național, precum Dumitru Melinte.
Evenimentul a fost organizat de Primăria Mitocu Dragomirnei și nu ar fi fost posibil fără implicarea lui Cristian Alexiuc și a Asociației Sportive Prietenii Rugby-ului din Bucovina!
Mai întâi s-a deryulat o slujbă de pomenire a unor jucători care au trecut la cele sfinte și au devenit povești, așa cum frumos s-a spus.
Jucătorii au fost întâmpinați cu pâine și sare, cum e tradiția în Bucovina.
Alături de primarul Radu Reziuc, au fost prezenți deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan și primarul comunei Adâncata – Viorel Cucu.
Un eveniment de succes, judecând după tribunele pline și după plăcerea cu care au jucat pe teren sportivii!
VEZI VIDEO DECALARAȚII ȘI IMAGINI!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.